«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

لیبرمن: حماس و السنوار بهتر از نتانیاهو جنگ را مدیریت می‌کنند

لیبرمن: حماس و السنوار بهتر از نتانیاهو جنگ را مدیریت می‌کنند وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و کابینه جنگ به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، آویگدور لیبرمن، وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و کابینه جنگ به عمل آورد و گفت که کابینه جنگ، اسرائیل را به سمت شکست سوق می‌دهد و جنبش حماس و رهبر آن در غزه یعنی یحیی السنوار بهتر از نتانیاهو جنگ را از تونل‌ها مدیریت می‌کنند.

 

لیبرمن در اظهاراتی که امروز-چهارشنبه- روزنامه «یسرائیل هیوم» منتشر کرد، گفت که دولت هیچ چشم‌انداز و برنامه‌ای برای نحوه مدیریت عملیات ندارد و نتانیاهو به دلیل سردرگمی‌اش، حمایت بین‌المللی از اسرائیل را از دست داده است.

 

لیبرمن همچنین از وزیران بنی گانتس و گادی آیزنکوت خواست تا کابینه جنگ را ترک کنند، زیرا آن ۲ هیچ تأثیری در این کابینه جنگ ندارند.

 

لیبرمن گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که حامیان "سازمان‌های تروریستی" در کنست و خارج از آن، مانند حنین رعبی، رائد صلاح و احمد طیبی، شهروندان اسرائیل باقی بمانند و به تشکیلات خودگردان فلسطین منتقل نشوند.»

 

او معتقد است هر کاری که دولت اشغالگر انجام می‌دهد هدفش بقای سیاسی است و غفلت آن باعث ایجاد شکاف بزرگی در جامعه شده است.

 

وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرد که همه کسانی که در هفت اکتبر شکست خورده‌اند- با اشاره به عملیات طوفان الاقصی - از جمله نخست وزیر، وزیر جنگ و رئیس ستاد ارتش باید پست‌هایشان را ترک کنند.

 

وی همچنین در موضعی جنگ طلبانه بر لزوم قرار نگرفتن سربازان ارتش در معرض خطر و ایجاد سامانه موشکی که بتواند هر هدفی را در ایران در عرض هشت دقیقه هدف قرار دهد، تاکید کرد./ ایسنا

کلمات کلیدی: لیبرمن اسرائیل
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار